
JAROSLAV
ERTL
Porotca MasterChef Slovensko 2016
Dobre variť je umenie. Chce to vášeň, fantáziu a talent. Ak ho však nerozvíjate, ďaleko sa nedostanete. Šéfkuchár pre Slovenskú republiku Kuchárskeho servisu Unilever Slovensko, potravinárskej značky KNORR, ktorého môžete vidieť pri ukážkach prípravy jedál v regiónoch Slovenska.
Vyštudoval v Martine, neskoršie pracoval v ďalších krajinách Európy (Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko).
Je absolventom rôznych gastronomických kurzov (Nemecko, Česká republika, Singapúr), Yves Thuries Culinary Academy - odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom.
Jaro je zástanca zdravého životného štýlu, preto aj s radosťou prijal ponuku easyDiet na spoluprácu.No ako veľký odborník, ktorý miluje svoje remeslo, je jeho obrovskou radosťou a vášňou škola varenia.
Nedávno sa stal spoluzakladateľom a viceprezidentom občianskeho združenia Priatelia talianskej a slovenskej kultúry, ktorého hlavným cieľom je zriadenie súkromnej strednej odbornej výberovej školy – Pressburg Demeter School.
V blízkej budúcnosti sa tak možno tešiť na prvú prestížnu kuchársku a kulinársku školu na Slovensku.







