Čo budeme potrebovať:
- Kuracie prsia
- Brokolica
- Kešu oriešky
- Ryžové rezance
- Sojová omáčka
- Rybacia omáčka (ustricová omáčka)
- Strúhaný zázvor
- Ryžový ocot
- Cesnak
- Kukuričný škrob
Postup:
Mäso si nakrájame na slížiky, osolíme a okoreníme. Pridáme sójovú omáčku, vňať, ryžový ocot a kukuričný škrob. Na panvicu pridáme olivový olej a zľahka orestujeme mäso. Následne si na panvici zľahka opečieme cesnak, pridáme zázvor, brokolicu spolu s kešu a necháme s vodou trochu povariť. Vývar zmiešame s ustricovou omáčkou a do tejto zmesi vložíme mäso. Krátko povaríme, kým nie je mäso hotové.
Rezance uvaríme a posypeme čerstvými bylinkami.






























