Čo budeme potrebovať
Na 4 porcie á 200 g
- 400g vyfiletovaného mäsa zo sumčeka afrického
- 4ks jarnej cibuľky
- 300g batátov
- kôra z 1/2 citróna
- 2 ks vajcia
- 1ČL kurkumy
- soľ a čierne mleté korenie
- 2PL petržlenovej vňate
- 1 citrón
Postup
Mäso rozmixujeme a v miske zmiešame s nasekanou vňaťou, uvareným batátom. Potom pridáme citrónovú kôru, koreniny, vajcia, dobre premiešame a dáme do foriem na mufiny ktoré sme si vopred vymastili olejom. Pečieme v rozohriatej rúre na 180°C približne 25 minút. Po upečení pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame miešaným šalátom z papriky a paradajky.
Dobrú chuť!
































