Čo budeme potrebovať
Na 4 porcie á 150g
- 300g tuniaka v konzerve vo vlastnej šťave
- 50g hladkej múky
- 100g červenej a žltej či oranžovej papriky
- 2 vaječné bielka
- 2PL čerstvý kôpor
- 1PL čerstvej petržlenovej vňate
- mleté čierne korenie,
- 1 ČL soli,
- kôra a šťava z 1/2 citróna
Postup
Rúru rozohrejeme na 180°C. Papriky si nakrájame na malé kocky aso 4x4mm. Kôpor a petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Potom všetky suroviny zmiešame v mise. Formujeme guľôčky - fašírky a ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme asi 15-20 minút. Podávame so zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť!


































