Čo budeme potrebovať:
- 500 g mäkký tvaroh
- 6 ks vajce
- 200 g mascarpone
- 2 PL kokosový olej
- 3 PL kakao
- 1 ČL sóda bikarbona
- kukuričný škrob
- stévia
- želatína
Postup
Oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky so stéviou a sódou bikarbónou vyšľaháme na hustý sneh. Žĺtka vymiešame s kakaom, troškou kukuričného škrobu a troškou vody. Primiešame sneh z bielkov. Cesto vylejeme na plech s papierom a pečieme pri 180 C. Medzitým si vymiešame tvaroh s mascarpone, osladíme stéviou a pridáme zvyšok škrobu. Po vymiešaní pridáme roztopený, ale nie teplý, kokosový olej. Keď cesto vychladne, prerežeme ho na polovicu. Polovicu natrieme krémom a prekryjeme druhou časťou. Po stuhnutí v chladničke nakrájame na porcie.






























